Kunstclub

Houd jij van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is de kunstclub wat voor jou. Je leert bijvoorbeeld hoe je sjablonen en stempels maakt. Je ontdekt wat je met bladeren en schelpen kunt creëren. Iedere les maak je iets moois. Onderwerpen als dieren, mensen en de natuur geven ons inspiratie bij het maken van de kunstwerken. Je gaat met andere ogen kijken naar voorwerpen als schelpen, bladeren en stenen.

Dit najaar is de kunstclub weer van start gegaan bij de Sint Maartensschool in Voorburg! Met een kleine groep maken we iedere week weer wat moois. Wil je ook graag meedoen? Stuur dan even een e-mail naar mij.

Online Kunstclub als les op school niet mogelijk is
Als het op school niet mogelijk is om de kunstlessen te volgen, door de Corona maatregelen, dan vinden de lessen online plaats. Op een afgeschermde pagina plaats ik foto’s, opdrachten en filmpjes. Ik neem de kinderen tijdens mijn tutorial stap voor stap mee tijdens de beeldende opdracht zoals ze van mij gewend zijn. Voor de serie lessen breng ik de kinderen een knutselpakket met de materialen die we in de lessen gebruiken. Met veel plezier maak ik deze pakketten. Iedere les staat garant voor minstens 1,5 uur knutselplezier en is vrij in te plannen. Iedere donderdagochtend 08.30 uur komt er een les online, maar je kunt hem volgen op het moment dat het jullie het beste uitkomt.
De volgende foto’s geven je een beeld van de lessen die al online zijn gevolgd. Iedere les is weer een nieuwe workshop, zodat de kinderen verrast blijven worden met de technieken en knutselspullen die er allemaal zijn.

 

 

 

Leeftijd
De cursus is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Oudere kinderen mogen mee doen, maar de technieken en onderwerpen zijn gericht op die leeftijdsgroep.

Periode
September tot en met december 2020. Later inschrijven is prima, want je kunt de lessen volgen op het moment dat het je uitkomt. Bel, app of mail me als je interesse hebt in de kunstlessen. Ik help je graag!

Contact
Annelon Geluk
info@AnnelonGeluk.nl
+31 6 48213159