Kunstclub

Houd jij van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is de kunstclub wat voor jou. Je leert bijvoorbeeld hoe je sjablonen en stempels maakt. Je ontdekt wat je met bladeren en schelpen kunt creëren. Iedere les maak je iets moois. Onderwerpen als dieren, mensen en de natuur geven ons inspiratie bij het maken van de kunstwerken. Je gaat met andere ogen kijken naar voorwerpen als schelpen, bladeren en stenen.

Momenteel geen les op school
Vanwege de huidige maatregelen geef ik geen les op school. Na de zomervakantie hoop ik de lessen weer op de Sint Maartensschool te geven. Daarom kun je de kunstclub lessen nu online volgen.

Online kunstclub
Op een afgeschermde pagina plaats ik foto’s, opdrachten en filmpjes. Ik neem de kinderen tijdens mijn tutorial stap voor stap mee tijdens de beeldende opdracht zoals ze van mij gewend zijn. Voor de serie lessen breng ik de kinderen een knutselpakket met de materialen die we in de lessen gebruiken. Met veel plezier maak ik deze pakketten. Iedere les staat garant voor minstens 1,5 uur knutselplezier en is vrij in te plannen. Iedere donderdagochtend 08.30 uur komt er een les online, maar je kunt hem volgen op het moment dat het jullie het beste uitkomt.
De volgende foto’s geven je een beeld van de lessen die al online zijn gevolgd. Iedere les is weer een nieuwe workshop, zodat de kinderen verrast blijven worden met de technieken en knutselspullen die er allemaal zijn.

 

 

 

Leeftijd
De cursus is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Oudere kinderen mogen mee doen, maar de technieken en onderwerpen zijn gericht op die leeftijdsgroep.

Periode
28 mei t/m 16 juli. De lessen blijven de hele zomervakantie beschikbaar. Later inschrijven is prima, want je kunt de lessen volgen op het moment dat het je uitkomt. Bel, app of mail me als je interesse hebt in de online kunstlessen. Ik help je graag!

Contact
Annelon Geluk
info@AnnelonGeluk.nl
+31 6 48213159