Doe het zelf pakket kinderen

Een doe het zelf pakket voor kinderen met alle materialen voor een creatieve workshop van juf Annelon! Inclusief video en instructieblad.

Hi! Ik ben Annelon en ik heb sinds 2014 veel kunstlessen in de regio Den Haag gegeven. Onder andere bij het Haags Kinderatelier, Cultuurschakel, Volksuniversiteit en de Sint Maartensschool in Voorburg.

Ik bedenk creatieve online workshops die ik aanbied inclusief doe het zelf pakketten voor de kinderen. Een geschreven instructie krijg je er ook bij. Als freelance kunstdocent heb ik een switch gemaakt naar online lessen en doe het zelf pakketten maken. Het is superleuk dat kinderen op deze manier teken, schilder en knutsellessen kunnen volgen.

Creatieve doe het zelf pakketten van juf Annelon:

• Het pakket bevat naast knutselmaterialen een instructieblad & video met heldere stap-voor-stap uitleg.
• De pakketten zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De leeftijden staan bij de workshops.
• Een workshop duurt tussen de 1-1,5 uur.
• Een workshop kost tussen de 6,- en 10,- euro per kind.
• Een pakket bevat voldoende lesmateriaal voor 10 kinderen. Dit is het minimum, maar een pakket kan ik ook voor bijvoorbeeld 50 kinderen maken. In de video noem ik 12 kinderen, maar een pakket begint nu bij 10 kinderen.
• De tarieven zijn inclusief bezorging.
• Gegarandeerd veel knutselplezier voor de kinderen!

Creatieve doe het zelf pakketten voor kinderen

Voor iedere schoolvakantie maak ik doe het zelf pakketten. Er is de keuze uit een aantal workshops met meestal het thema natuur en dieren. Dit aanbod kan ik je per mail toesturen. Wil je bericht krijgen als er weer een leuk pakket te koop is? Stuur me dan een mail naar info@AnnelonGeluk.nl.

Doe het zelf pakket voor kinderen

Iedereen die doe het zelf pakketten in wilt kopen kan dat bij mij doen. Denk aan kinderopvangcentra die workshops aan willen bieden, maar als je een workshop wilt kopen voor een kleine groep kinderen bij je thuis, dan kun je dit ook doen. Een pakket bevat voldoende voor 10 kinderen. De instructie voor de workshop krijg je er in een video en instructieblad bij.

Ik vind het heel leuk om deze lessen voor kinderen te verzorgen. Als je deze lessen koopt, dan maak ik de pakketten klaar en stuur ik dit naar je op of ik breng het op locatie langs. Je kunt me mailen (info@AnnelonGeluk.nl) als je vragen of interesse hebt. Ik help je graag!