Kinderfeestjes

Tekenles in groep

Geef je een kinderfeestje in Voorburg, Rijswijk of Den Haag? Laat de kinderen de magie van het tekenen beleven tijdens een creatieve workshop. Een ontspannen teken-of schilderworkshop biedt je hiervoor een mooi decor. En geen zorgen, talent is niet vereist. De workshop heeft een inleiding over een bepaalde kunstenaar of kunststroming die inspiratie biedt bij het maken van je kunstwerk. Het is een kunst workshop van 1,5 of 2 uur. Als de jarige een voorkeur heeft voor een bepaald thema of techniek, dan kan ik daar een passende workshop bij noemen.

Een workshop aan huis

Ik geef de workshop tekenen alleen op locatie. Bij een kinderfeestje kun je bijvoorbeeld eerst thuis taart en cadeautjes doen en daarna kom ik de creatieve workshop geven. Ik werk vooral in Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en Den Haag. Mocht je in een dorp hier in de buurt wonen, neem dan even contact met mij op.

Workshopaanbod

Hieronder staan de workshops vermeld waar je uit kunt kiezen. Eventueel kan er een aanpassing worden gedaan in het thema, neem daarvoor even contact met mij op.

• Onderwaterwereld tekenen en schilderen
• Fantasiestad tekenen (a la Hundertwasser)
• Mandala’s tekenen
• Dier schilderen op een doosje
• Handletteren op kaarten

Tarieven

Een tekenworkshop op locatie van 1,5 uur bedraagt €175,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 12 kinderen (inclusief jarige).

Voor een workshop bij je kinderfeestje kom ik bij je thuis langs in de regio Den Haag, dus ook Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam etc. Ik reken 0,35 cent per km. Dit is inclusief eventuele parkeerkosten. Verder weg is ook mogelijk (max. een halfuur rijden), neem contact met me op hierover.

Ik werk met groepen van maximaal 12 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden.

Heb je een wens of vraag? Neem vooral contact met me op door een e-mail te sturen. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Impressie