Krijtbordtekeningen

 

Krijtbordtekenaar Annelon Geluk maakt een tekening op een krijtmuur in een café

Retro krijtbordtekeningen als moderne buitenreclame

De laatste jaren zie je steeds meer ouderwetse krijtborden voor winkels en restaurants verschijnen. Helaas staat er in veel gevallen alleen maar een vlugge tekst op. Een gemiste kans. Besteed je veel aandacht aan de inhoud, dan levert je dat ook veel aandacht op.

De klant komt binnen

Een klant loopt langs je winkel. Haar oog valt op het krijtbord waarop ‘huisgemaakte appeltaart met slagroom’ staat geschreven. Terwijl ze doorloopt probeert ze zich hier in haar hoofd een beeld van te vormen. De volgende dag loopt dezelfde klant langs je winkel. Op hetzelfde krijtbord ziet ze een mooie tekening van robuuste appeltaart met slagroom. Het water loopt haar in de mond en zij loopt naar binnen.

Voordelen krijttekeningen

Om een lang verhaal kort te maken: een mooi en origineel krijtbord kan een klant net over de streep trekken, want het:

• trekt de aandacht van de klant
• geeft een aantrekkelijke en uitnodigende eerste indruk
• geeft een authentieke en persoonlijke uitstraling
• weerspiegelt de (huis)stijl van je bedrijf
• helpt je een product of dienst uit te lichten
• verhoogt je omzet

Annelon Geluk krijtbordtekenaar

Sinds 2017 maak ik krijtbordtekeningen voor horecaondernemingen. Op krijtborden teken ik het menu of delen van het menu uit. Of dit nou met ouderwets schoolkrijt of de moderne krijtstift is. Ik help horeca ondernemers graag om hun horecabord aantrekkelijker te maken om zo een hogere omzet te maken. Hierbij geef ik je gratis advies om samen met jou de producten uit te kiezen die je op het bord uit kunt lichten.

Krijtbord tekeningen in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer e.o.

Naast de ouderwetse krijtborden, zijn er tegenwoordig ook veel kunststof borden. Hierop kun je tekenen met krijtstift. Ben je zelf niet zo’n goede tekenaar of wil je hier advies bij hebben? Dan sta ik je hierbij graag terzijde. Naast tekeningen op krijtborden, teken ik ook op ramen en papier. Een product, een menu, een kader waarbinnen je zelf wisselende teksten kunt plaatsen, kleur, zwart-wit… alles is mogelijk. Neem dus snel contact met mij op door het aanvraagformulier in te vullen. Dan stuur ik je vrijblijvend een offerte toe. Ik maak krijtborden in de regio van Den Haag. Mocht je nou een leuke opdracht voor mij hebben verder in het land, laat het mij gerust weten.

Krijtgeluk

Krijtgeluk is mijn site speciaal voor de krijtbord tekeningen. Op krijtgeluk houd ik een blog bij over het krijten. Je leest er tips en tricks om op je krijtbord te tekenen. Neem er een kijkje in mijn portfolio. Wil je iedere dag inspiratie krijgen voor je krijtbord? Volg mij dan op Instagram. Je vindt er inspiratie voor het handletteren en schrijven op je krijtbord.

→ KRIJTGELUK ←

Dit is een impressie van mijn krijtbordtekeningen voor de horeca. Ga naar mijn andere site Krijtgeluk voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.