Kunstclub

Houd jij van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is de kunstclub wat voor jou. Je leert bijvoorbeeld hoe je sjablonen en stempels maakt. Je ontdekt wat je met bladeren en schelpen kunt creëren. Iedere les maak je iets moois dat je mee naar huis mag nemen.

Kunstclub 
Dit is het vervolg op de kunstclub van vorig jaar. Je hoeft de eerste cursus niet gevolgd te hebben om mee te doen aan deze cursus. Iedere les is een creatieve workshop waarin we iets maken door te tekenen, schilderen of te knutselen. Onderwerpen als dieren, mensen en de natuur geven ons inspiratie bij het maken van de kunstwerken. Je gaat met andere ogen kijken naar voorwerpen als schelpen, bladeren en stenen. Want we hoeven niet altijd op papier te schilderen of met papier te knutselen. En wist je dat je met groente kunt stempelen?

Leeftijd
6 t/m 9 jaar.
Als je ouder dan 9 jaar bent mag je ook mee doen. De onderwerpen en technieken zijn wel gericht op jongere kinderen.

Tarief
€120,- voor 8 lessen

Periode
Februari t/m april 2020

Locatie
In de aula van de
Sint Maartensschool
Wijkerlaan 10
2271 EP Voorburg

Tijd
Donderdag 15.15-17.00 uur. Het eerste kwartier is een pauze. Graag zelf eten en drinken meenemen.

Data 8 lessen
6, 13 februari
5, 12, 19, 26 maart
2, 16 april

Losse lessen
Soms wil een vriendje of vriendinnetje meedoen. Als je een losse les wilt volgen, dan is dit meestal mogelijk. Dit kan alleen als er nog een plek vrij is tijdens de cursus of als er die dag een leerling afwezig is. Een losse les kost 15 euro en dient contant die les voldaan te worden. Meestal is de cursus vol. Maar je kunt het altijd vragen.

Aanmelden
Graag per e-mail aanmelden voor 30 januari

Docenten
Annelon Geluk & Fenneke Weltevrede

Contact
Annelon Geluk
info@AnnelonGeluk.nl +31 6 48213159