Kunstlessen

AG Hert

Kunst voor kinderen
Kunst maken is belangrijk voor ieder kind.

Het maken van beeldende kunst:
• vergroot zelfvertrouwen
• verbetert de fijne motoriek
• helpt de oog-hand coördinatie ontwikkelen
• vergroot geduld en toewijding

Bij het beeldend werken gebruik je je creativiteit om een plan te bedenken, te ontwerpen en uit te werken. Je leert om van niets iets te maken. Kinderen kunnen in mijn lessen beeldende technieken ontdekken en vaardigheden ontwikkelen. Ik beschik over uitgebreide kennis en ervaring op het beeldende vlak.

Kunst- en cultuureducatie
Tekenen geeft mij ontspanning en plezier. Het is verrassend om te zien wat er allemaal op papier kan ontstaan. Mijn passie voor tekenen vormt de leidraad in mijn opleiding en werk.
In 2013 behaalde ik mijn diploma beeldende therapie bij de Hogeschool Leiden. Na mijn opleiding heb ik een jaar in de buitenschoolse opvang gewerkt als pedagogisch medewerker.

Ik vond het leuk om kinderen te leren tekenen en wilde dit meer gaan doen. In 2014 ben ik begonnen met mijn werk als freelance tekendocent. Sindsdien heb ik op veel basisscholen in de regio Den Haag les gegeven. Ik heb leerlijnen ontwikkeld op het gebied van tekenen, schilderen, boetseren en ruimtelijk werken met kosteloos materiaal. Het ontwikkelen van lesmateriaal vind ik heel leuk om te doen.

In de afgelopen jaren heb ik lesgegeven bij onder andere Basisschool Essesteijn, Sint Maartensschool, DAK, Partou, De la Reyschool, Maria Bernadetteschool, OBS De Zonnebloem en het Haags Kinderatelier. Ik ben in het bezit van een VOG voor het geven van lessen kunst- en cultuureducatie en een EHBO aan kinderen certificaat.