Over

Hee! Ik ben Annelon Geluk. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. 

Online marketing

Ik heb een creatieve onderneming, Krijtgeluk, waarbij ik mensen plezier en ontspanning laat ervaren door creatief bezig te zijn. Ik maak online tekencursussen en geef creatieve workshops op locatie. De afgelopen jaren heb ik door mijn bedrijf Krijtgeluk veel ervaring opgedaan in online marketing. Zo werd ik goed via Google gevonden door mijn blogs en landingspagina’s. Ik bouwde een band op met mijn volgers op Instagram en Facebook. Ik maakte een funnel met een gratis product, waarna een deel van de mensen na het ontvangen van mails mijn online cursus kocht. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik vind online marketing superleuk. Ik vind het een uitdaging om de juiste woorden te vinden en daarmee de potentiële klant aan te spreken. Mijn interesse en luisterend oor komen hier goed van pas. Ik verdiep mij in de doelgroep, weet wat het probleem is en de verlangens. Dit laat ik terug komen in mijn marketing.

Tekenen en schrijven

Als kind was ik al creatief. Ik tekende en schreef graag. Mijn creativiteit kan ik ook kwijt in het maken van content. Zo schrijf ik teksten, zoek en ontwerp ik afbeeldingen en neem ik video’s op.


Deze kant zet ik graag in voor andere ondernemers. Ik haal er veel plezier uit om mooie dingen te maken voor online uitingen. Het is toch genieten als een Instagram profiel er helemaal strak en harmonieus uitziet! Ik word daar helemaal blij van.

Een paar weetjes over mij:

Ik ben verslaafd aan chocolade. Bij mij is er geen dag zonder chocola. Mijn favoriet zijn de Lindor melkchocolade ballen. Heerlijk!

3x in de week doe ik aan krachttraining 

Ik geniet van het bos en mijn favoriete kleuren zijn in het bos te vinden. Ooit woon ik in het bos.

Niet iedere ondernemer haalt plezier uit het doen van online marketing.

Het is zo essentieel.

Want je kunt wel mooie dingen maken, maar je moet wel gevonden worden.

Kennis maken

Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met mij op en vul het contactformulier in.