Content creator inhuren 

Vergroot je online zichtbaarheid en trek meer klanten aan

Ben jij een gedreven zelfstandig ondernemer? Heerlijk! Maar laten we eerlijk zijn, het runnen van een bedrijf is niet altijd makkelijk. Je vervult veel rollen in je eigen bedrijf.

Naast je core business doe je de administratie, boekhouding, acquisitie, inkoop en communicatie. En dan moet je ook nog je online marketing doen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat:

1. Jouw harde werk niet de aandacht krijgt die het verdient?
2. Je kostbare tijd verspilt aan het bedenken van content voor social media en je website?
3. Je inspanningen op sociale media en op je website niet leiden tot het gewenste aantal klanten?

Geen zorgen, je staat hierin niet alleen. Wat als ik je vertel dat je jouw online zichtbaarheid kunt versterken en meer klanten kunt aantrekken door een content creator in te huren?

Stel je eens voor:

✓ Jouw Instagram- en Facebook-feeds stralen professionaliteit uit en spreken rechtstreeks tot jouw ideale klanten.

✓ Boeiende blogs en nieuwsbrieven worden regelmatig gepubliceerd, waardoor je jouw expertise demonstreert en een trouwe lezersgroep opbouwt.

✓ Jouw online aanwezigheid groeit exponentieel, waardoor je jouw doelgroep bereikt op een manier die bij jou past.

Klinkt dat niet geweldig?

Content creator den haag

Ik ben Annelon, een ervaren content creator gespecialiseerd in SEO copywriting. Ik kan je helpen met posten op social media en het schrijven van blogs. Ik ondersteun je graag in het krijgen van meer bezoekers op je website en het verhogen van je conversie.

Wat ik als content creator voor je kan betekenen:

Social media posts:
Ik ontwikkel visueel aantrekkelijke en boeiende content voor Facebook en Instagram die jouw verhaal vertelt, jouw merk versterkt en jouw ideale klanten aanspreekt.

Blogs:
Het is zo leuk als klanten je via Google weten te vinden. SEO-geoptimaliseerde blogs helpen daarbij. Ik schrijf pakkende blogs en breng SEO terug in de teksten, titels, beschrijvingen en afbeeldingtitels.

E-mails:
The money is in the list. Het is zo waardevol om een maillijst op te bouwen! Je moet niet alleen afhankelijk zijn van het algoritme van bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Ik schrijf e-mails met tips, nieuwtjes en andere boeiende content over onderwerpen waar je klanten op zitten te wachten. We noemen het geen nieuwsbrief meer, maar daar komt het wel op neer. 😉

E-books:
Laat je maillijst groeien door een gratis e-book in te zetten. Hierin deel je wat van je kennis, bied je waarde en bouw je aan de band met je potentiële klant. Ik ontwerp een prachtig e-book met afbeeldingen en tekst. We sparren samen over een onderwerp.

Grafisch ontwerp:
Ook voor grafisch ontwerp kun je bij mij terecht, denk aan Facebook headers, visitekaartjes, uitnodigingen en flyers. Ik ontwerp geen logo’s.

Review

Annelon helpt mij met de marketing, dit helpt mij enorm! De resultaten zijn goed zichtbaar, Annelon wist direct de juiste strategie te vinden. Ook verloopt de samenwerking erg prettig. Echt een aanrader!

Nicole Nieuwenhoff

Eigenaar NNVA, nnva.nl

Aanbod

Social media posts: Instagram, Facebook, LinkedIn

SEO-copywriting: blogs en verkooppagina’s

E-mailmarketing: converterende e-mails

E-books en ander grafisch ontwerp in Canva

Samenwerking op maat

Uiteraard kunnen we een plan op maat maken. Mijn uurtarief is 55,- euro.

Stuur mij een berichtje bij interesse. Samen kijken we wat bij jou past.

Hieronder zie je een aantal opdrachten die ik heb gedaan:

Blogs

Voor Con Amore schreef ik blogs voor (aankomende) coaches en therapeuten. Ook heb ik SEO-onderzoek gedaan, zodat we samen doelgericht onderwerpen konden kiezen om beter mee te scoren in Google.

De SEO-teksten gingen over onderwerpen die terugkomen in hun opleidingen, denk hierbij aan holisme en ademwerk. Hieronder staan een aantal blogs die ik heb geschreven:

Instagram Feeds

Je kunt mooie dingen maken, maar je moet wel gevonden worden

Kennis maken

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op!

We plannen een videocall in om kennis met elkaar te maken. Geen verplichtingen, gewoon een open en eerlijk gesprek. Als we er allebei een goed gevoel over hebben ga ik voor jouw bedrijf knallende content maken!

Vul hieronder het contactformulier in.