Over

Ik ben Annelon Geluk, een tekenaar met passie. Ik ben gek op tekenen, handletteren en knutselen. Kortom, een creatieveling die dit anderen ook graag leert.
Je wilt misschien meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik als kunstdocent begonnen ben en wat ik voor je kan doen.

Kunstlessen voor kinderen en volwassenen

Na mijn kunstopleiding heb ik in de naschoolse opvang gewerkt, waar ik ontdekte dat ik het creatieve werken met de kinderen het allerleukst vond. Ik besloot de kers van de taart te plukken en voor mijzelf te beginnen. Sinds 2015 heb ik als kunstdocent op vele basisscholen in de regio Den Haag – Voorburg gewerkt. Ik ontwikkel en geef met veel plezier kunstlessen aan kinderen en volwassenen. Ik geef kunsteducatie aan kinderen op basisscholen via het Haags Kinderatelier en Cultuurschakel.
Kunstzinnig bezig zijn is mijn passie en ik breng dit graag over aan anderen. Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien als ze merken wat voor moois ze allemaal kunnen maken.

Kunstlessen op locatie in regio Voorburg – Den Haag

Als creatieve duizendpoot ben ik met veel projecten tegelijk bezig. Ik laad mijn auto met knutselspullen in om op verschillende locaties in de regio Den Haag les te geven. Of je ziet mij met mijn krijtkoffer in de hand op weg naar een klus op locatie. Want tekenen met krijt is een van mijn passies. Ik blijf het magisch vinden wat voor mooie knallende tekeningen je op een zwart krijtbord of muur kunt maken. In 2019 ben ik daarom Krijtgeluk begonnen voor mijn werk als krijtbordtekenaar. Ga naar krijtgeluk.nl als je meer wilt leren over het tekenen met krijt.

Mooie dingen maken

In mijn kunstlessen gebruiken we vaak restmateriaal en natuurmaterialen. Dit doe ik omdat ik kinderen aan wil leren met andere ogen naar de spullen in hun omgeving te kijken. Veel spullen hoeven we niet weg te gooien, maar kunnen we nog gebruiken om mee te knutselen. Materialen uit de natuur verzamel ik om kunstlessen te geven die bij het seizoen aansluiten.
Denk aan schelpen, stenen, herfstbladeren en dennenappels. Daar kun je heel mooie dingen mee maken!

Tekenen, schilderen en knutselen met kinderen

Zoek jij teken, schilder, of knutselles in de regio Den Haag voor je kind? Ik geef kunst workshops op locatie bij je thuis, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. In Voorburg geef ik bij de Sint Maartensschool voor kinderen van 6 t/m 9 jaar de kunstclub op donderdag. Dit is een serie kunstlessen waarin iedere les een ander kunstwerk wordt gemaakt door te tekenen, schilderen en knutselen. Vanwege de huidige maatregelen zijn deze lessen online. Dus als je niet in Voorburg, Leidschendam of Den Haag woont kun je ook meedoen. Lees er hier meer over op de pagina van de kunstclub.

Misschien tot ziens bij een van mijn kunstlessen!